Nieuws

Op deze pagina zullen wij maandelijks de nieuwsbrief van ons kindcentrum plaatsen. Ook kunt u hier leuke activiteiten aantreffen die binnen ons kindcentrum plaatsvinden zoals bijvoorbeeld het erasmus-project.
Beste ouders en verzorgers,
 
Na de persconferentie van de regering vanmiddag krijgen jullie via dit bericht de maatregelen die vanuit onze Stichting Kindante hieraan gekoppeld worden. Wij vragen jullie deze bijlage goed te lezen.
 
Een paar belangrijke punten:
  • Heeft een kind of medewerker direct contact gehad met een besmet persoon, dan blijft het kind of de medewerker thuis en is terugkeer pas mogelijk na overleg met GGD én schooldirectie (zie bijlage voor meer informatie);
  • Kinderen en medewerkers die verkouden zijn en/of keelpijn hebben, eventueel in combinatie met koorts (maar ook zonder!) blijven thuis;
  • Krijgen kinderen op school ziekteverschijnselen dan bellen we jullie met het verzoek kind(eren) op te halen.
Wij vertrouwen op jullie medewerking hierin, omdat dit de enige manier is om de scholen op verantwoorde wijze open te houden!
Houden jullie Isy goed in de gaten? Via Isy communiceren wij over het al dan niet doorgaan van extra activiteiten!
 
Willen jullie graag overleggen over een situatie? Bel ons dan even. Bel eerst de locatie van uw kind. Kunnen jullie daar niemand bereiken? Bel dan naar locatie bovenbouw.
 
 
telefoonnummers:
locatie onderbouw: 046 - 4371823
locatie middenbouw: 046 - 4373164
locatie bovenbouw: 046 - 4360852
 
mailadres: e.nieuwenhuysen@kindante.nl 
Meer informatie treft u hier aan.                    
     

 

"EEN PLEK WAARIN KINDEREN PRECIES KRIJGEN WAT NODIG IS OM TE GROEIEN EN TE BLOEIEN"

Kindcentrum Aelse is het bruisende, educatieve centrum van Elsloo. We leren van elkaar en groeien door te delen. We zijn samen verantwoordelijk voor de groei van een generatie kinderen. Spreekt u dit aan voor uw kind? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking en rondleiding.

Neem contact op