Onze kindpartners

We werken nauw samen met onze kindpartners:

Peuterspeelzaal

Peuteropvang Aelse (voorheen Pinkeltje en de paddestoel) is samen met het kinderdagverblijf én de naschoolse opvang van MIK onderdeel van Kindcentrum Aelse. Dat geeft uw peuter een vertrouwd gevoel als hij of zij op dit moment ook het kinderdagverblijf bezoekt of oudere broertjes of zusjes de buitenschoolse opvang of de basisschool bezoeken. Er wordt optimaal samengewerkt met met onze kindpartner Kindcentrum Aelse. Ideaal als u straks, als uw peuter vier jaar wordt, voor de basisschool in het kindcentrum kiest. Maar dat hoeft niet. U bent vrij om te kiezen.

 

Kinderdagverblijf

Een droom van een kinderdagverblijf

Vanaf 6 weken tot 4 jaar is uw kind van harte welkom om bij Kinderdagverblijf (KDV) Aelse (voorheen Villa Regenboog) te komen spelen, ontdekken, leren én avonturen te beleven. KDV Aelse is gevestigd in een prachtig modern pand in het centrum van Elsloo.

 

Buitenschoolse opvang

Voldoende plek en een ruim activiteitenaanbod!

Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn van harte welkom om na school bij Buitenschoolse opvang (BSO) Aelse (voorheen Villa Hagelslag) te komen chillen, kletsen en genieten. Buitenschoolse opvang (BSO) Aelse biedt opvang voor kinderen die naar KC Aelse in Elsloo gaan.